Informatie voor teams bedrijvenloop

Start Bedrijvenloop

De bedrijvenloop gaat van start om 19.15 uur.

Afstand en parcours

De bedrijvenloop gaat over een afstand van 5 km (1 ronde). Na de finish worden alle deelnemers van het parcours geleid, het is niet mogelijk om 10 km te lopen. 

Aantal lopers per team

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal vijf deelnemers.
Na aanmelding van je team heb je nog tot en met vrijdag 29 juni 17:00 de tijd om via de inschrijvingsmodule wijzigingen aan te brengen in de samenstelling van je team. Let er op dat iedere loper met het juiste startnummer loopt. In verband met de compensatie voor vrouwelijke lopers is dit van belang om een juiste uitslag te kunnen opmaken.

Klassement en prijsuitreiking

De tijden van de vier snelsten komen in aanmerking voor het Bedrijvenloop-klassement. Een compensatie wordt toegepast voor de tijden van de vrouwelijke deelnemers (verschil tussen de snelste tijd man/vrouw bij de wedstrijd 10 km gedeeld door 2). De drie snelste bedrijven (dus niet de drie snelste teams) zullen een podiumplek bemachtigen. De complete uitslag en alle individuele tijden worden op de website vermeld. De prijsuitreiking is omstreeks 20.30 uur op het hoofdpodium op het kerkplein. Wij hopen dat jullie met het hele team aanwezig zijn.

Nazit

De nazit wordt ook georganiseerd op het kerkplein. Elk team ontvangt 10 consumptiemunten ter besteding bij de horecagelegenheden op de pleinen.

Startnummers, tijdregistratie en bonnen

Op dinsdag 25 juni van 18:30 tot 20:30 kunnen de startnummers worden opgehaald bij de Albert Heijn Appingedam, Overdiep 1. Op de wedstrijddag liggen de enveloppen ook klaar in de Nicolaïkerk (bij start/finish) van 15:00 - 19:00 uur. Inhoud: startnummers en consumptiemunten. De startnummers worden dus niet toegestuurd! De tijdregistratie vindt plaats via een chip in het startnummer.

Teamfoto’s 

De teamfoto's kunnen tussen 18.30-19.00 uur worden gemaakt in het park achter de Nicolaikerk. De teamfoto’s en de foto’s van de prijsuitreiking zijn binnen enkele dagen vanaf de website te downloaden.

Kleedruimte en douchegelegenheid

600 Meter vanaf de finish in de Brede school Oling, Olingermeeden 6.

Heel veel plezier en succes. We zien u graag bij de Stadsloop Appingedam, editie 2019!
Voor meer informatie: Eke van Bommel of Nick Moesker.
E-mail: bedrijvenloop@stadsloopappingedam.nl